Meciurile Farul - Dinamo şi Steaua - Pandurii, în ziua amicalului cu Germania

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri,că meciurile Farul Constanţa - Dinamo şi Steaua - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a V-a a Ligii I, au fost amânate pentru 12 septembrie, dată când este programat un amical al naţionalei României cu reprezentativa Germaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Meciurile Farul - Dinamo şi Steaua - Pandurii, în ziua amicalului cu Germania

Meciurile Farul - Dinamo şi Steaua - Pandurii, ziua amicalului cu Germania

La patru zile după întâlnirea din 8 septembrie, cu Belarusul, din preliminariile Euro 2008, echipa naţională a României va susţine un meci amical, la Koln, cu reprezentativa Germaniei.

"E interes naţional dom'le, nu mă iau eu după toţi licuricii care spun că avantajez o echipă sau alta. Am aprobarea Comitetului Executiv al Ligii, am aprobarea Comitetului de Urgenţă, nu mă interesează ce spune câte un licurici din ăsta, care sunt de acord cu astfel de decizii doar când are el interes. Eu respect regulamentele în vigoare", a declarat Dragomir.

Partidele Farul Constanţa - Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, ar fi trebuit să se dispute la acest sfârşit de săptămână, în etapa a V-a a Ligii I. LPF a decis să amâne aceste întâlniri, deoarece Dinamo şi Steaua vor disputa meciuri în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Oficialii rapidişti şi cei ai Farului au criticat decizia LPF, susţuinând că astfel sunt avantajate anumite echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici