Meciurile Lituania - România şi Serbia - Austria, difuzate în direct la TVR

Cele două partide ale grupei a 7-a din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2010 programate sâmbătă, 6 iunie, vor putea fi urmărite în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR 2, dar şi în format High Definition, pe TVR HD, informează Societatea Română de Televiziune.

184 afișări
Imaginea articolului Meciurile Lituania - România şi Serbia - Austria, difuzate în direct la TVR

Meciurile Lituania - România şi Serbia - Austria, difuzate în direct la TVR (Montaj foto)

Astfel, sâmbătă, de la ora 20.50, TVR 1 şi TVR HD vor intra în legătură directă cu Marijampole, locul de desfăşurare a partidei dintre Lituania şi România. Partida va începe la ora 21.00 şi va fi comentată de Marian Olaianos şi Sorin Hobana.

Tot sâmbătă, de la ora 21.30, în paralel cu derbiul dintre naţionala României şi cea a Lituaniei, TVR 2 va transmite în direct partida dintre Serbia şi Austria, comentariul fiind asigurat de Bogdan Tomulică şi Cristian Mîndru. Înregistrarea integrală a acestui meci va fi difuzată pe TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, de la ora 23.40.

Duminică, pe TVR 2, de la ora 16.30, telespectatorii vor putea urmări rezumatul partidei Lituania - România, comentatori fiind Marian Olaianos şi Sorin Hobana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici