Meciurile zilei în Superliga de fotbal: U Cluj-Oţelul Galaţi şi Sepsi Sf.Gheorghe-CFR Cluj

U Cluj-Oţelul Galaţi şi Sepsi Sf.Gheorghe-CFR Cluj sunt meciurile de duminică din Superliga de fotbal. Partidele fac parte din etapa XX.

290 afișări
Imaginea articolului Meciurile zilei în Superliga de fotbal: U Cluj-Oţelul Galaţi şi Sepsi Sf.Gheorghe-CFR Cluj

Meciurile zilei în Superliga de fotbal: U Cluj-Oţelul Galaţi şi Sepsi Sf.Gheorghe-CFR Cluj

Primul meci al zilei se va desfăşura la Cluj-Napoca. De la ora 15.00 se vor întâlni formaţiile U Cluj şi Oţelul Galaţi. Înaintea partidei, ardelenii se află pe locul 5 cu 29 de puncte, în timp ce moldoveni au 23 de puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

Al doilea meci va începe la ora 21.00. Sepsi Sf.Gheorghe va primi vizita formaţiei CFR Cluj. Sepsi este pe locul 9 cu 26 de puncte, iar clujenii sunt pe poziţia secundă, cu 33 de puncte, la opt lungimi distanţă de liderul FCSB.

Sâmbătă s-au jucat partidele UTA Arad-Farul Constanţa, scor 0-0, Univ.Craiova-Poli Iaşi, scor 2-2, şi FCSB-Hermannstatd, scor 3-0.

În primele meciuri ale etapei desfăşurate vineri, FCU Craiova a câştigat, în deplasare, partida cu FC Voluntari, scor 1-0, iar Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, 0-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici