Medalie de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj

România a obţinut medalia de bronz la Campionatele Mondiale de canotaj. Rezultatul aparţine echipajului feminin compus din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel.

238 afișări
Imaginea articolului Medalie de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Canotaj

„Prima finală A a Campionatelor Mondiale 2023, prima medalie pentru România!”, anunţă Federaţia Română de Canotaj.

În proba de sublu rame feminin, echipajul compus din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel a câştigat medalia de bronz.

„Sportivele noastre se află pe podium alături de echipajele din Olanda şi Australia. Felicitări!”, adaugă sursa citată.

De asemenea, finalele B au adus încă două calificări la Jocurile Olimpice de la Paris. Este vorba despre echipajul de patru rame masculin. După o cursă cu un finish extraordinar, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc şi Florin Lehaci s-au clasat pe locul 7 mondial şi şi-au asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Calificarea a obţinut-o şi echipajul de patru vâsle masculin compus din Mihai Chiruţă, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu şi Florian Marian Enache.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici