Mediafax-Jurnalul Naţional, scor 10-4, în meciul de dechidere al Galei Fotbalului Mixt

Componenta echipei de fotbal a agenţiei Mediafax, Iuliana Obreja (14 ani, legitimată la Smart Fotbal) a înscris, vineri, 4 goluri, în victoria cu Jurnalul Naţional, scor 10-4 (5-4), în primul meci al Cupei Presei la fotbal mixt, disputat pe terenul sintetic Alexcom '94.

23 afișări
Imaginea articolului Mediafax-Jurnalul Naţional, scor 10-4, în meciul de dechidere al Galei Fotbalului Mixt

Mediafax-Jurnalul Naţional, scor 10-4, în meciul de dechidere al Galei Fotbalului Mixt

Pentru Mediafax au evoluat: Andrei Mazurchievici, Romeo Chiriac, Iuliana Obreja, Radu Coman, Daniel Ormuz, Laurenţiu Coman, ultimii doi aflându-se de asemenea pe lista marcatorilor.

La echipa adversă au jucat două reprezentante ale sexului frumos: Cristina Constandache (Smart Fotbal) şi Delia Gomoescu (reporter Jurnalul Naţional).

Într-o altă partidă a zilei, Publimedia a învins Pro Sport cu scorul de 6-4. Pentru Publimedia a evoluat Ruxandra Neagu (Smart Fotbal), în timp ce la Prosport a jucat Ioana Bâscoveanu (Smart Fotbal). În meciul 3, Telesport şi Boom sport one au terminat la egalitate, scor 5-5, la Telesport evoluând Mihaela Neacşu (Smart Fotbal). În această competiţie, la fiecare echipă din Cupa Presei este obligatoriu să evolueze o jucătoare.

Cupa Presei face parte din cadrul campaniei de promovare a fotbalului mixt în România. În acest sens, sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, va avea loc la sala de sport a clubului Steaua, Gala Fotbalului Mixt, acţiune coordonată de Raluca Sandu, managerul general al proiectului de promovare al fotbalului feminin şi Dan Robe (membru în Comitetul Executiv al FRF), premierea participanţilor urmând să fie făcută de preşedintele FRF, Mircea Sandu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici