Mediafax, medalie de bronz şi jucătorul turneului la Cupa Presei de futsal

Echipa de fotbal a agenţiei de presă Mediafax a câştigat medalia de bronz la Cupa Presei la futsal Olympic, după ce a învins, miercuri, la Sala Antilopa, în finala mică, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia B1 TV, iar Florin Radu a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei.

191 afișări
Imaginea articolului Mediafax, medalie de bronz şi jucătorul turneului la Cupa Presei de futsal

Mediafax, medalie de bronz şi jucătorul turneului la Cupa Presei de futsal

Cupa Presei la futsal a fost câştigată de echipa Cancan, care a învins, în finală, cu scorul 3-1 (0-0, 1-1), după loviturile de departajare, formaţia România Liberă, campioana en-titre.

Golgheterul competiţiei a fost desemnat atacantul echipei DigiSport, Şai, iar titlul de cel mai bun portar i-a fost acordat lui Pândaru (Cancan). Echipa Radio România Actualităţi a primit premiul fair-play, prin Cătălin Cîrnu.

Astfel, Mediafax şi-a trecut în palmares a cincea medalie, după cea de aur la Cupa Presei pe teren redus în 2005, cele două de argint, la futsal şi la fotbal pe plajă, ambele în 2006, şi cea de bronz la futsal, în ediţia 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici