MEDIAFAX ZOOM: Rio 2014, un vis frumos - GALERIE FOTO

La 16 ani distanţă, speranţele pentru calificarea la un campionat mondial de fotbal a milioane de români au renăscut, odată ce echipa noastră naţională a reuşit calificarea la barajul care hotăra echipa ce avea să viziteze Brazilia în 2014.

222 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Rio 2014, un vis frumos - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Rio 2014, un vis frumos (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La tragerile la sorţi, norocul a fost de partea noastră, majoritatea oamenilor implicaţi în fotbalul autohton, jucători, antrenori, comentatori, dorindu-şi la unison Grecia pe post de adversar.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Din nefericire, lucrurile nu au stat nici pe departe aşa în cele doua manşe ce au urmat, echipa Greciei reuşind calificarea la turneul final de anul viitor din Brazilia, după două meciuri în care a dovedit ca este superioară echipei noastre.

Rămânem cu speranţa că vom reuşi să alcătuim o echipă naţională tânără şi valoroasă cu care să reuşim calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2016 din Franţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici