Medvedev a devenit tată. Soţia sa, Daria, a născut o fetiţă

După ce Elina Svitolina a născut o fetiţă, tatăl lui Skai fiind Gael Monfils, numărul bebeluşilor din tenis din acest an a mai crescut cu unul, Daniil Medvedev devenind tată pentru prima dată, soţia lui, Daria, dând naştere tot unei fetiţe.

5638 afișări
Imaginea articolului Medvedev a devenit tată. Soţia sa, Daria, a născut o fetiţă

Medvedev / Instagram

Medvedev a postat vestea pe reţelele sale de socializare cu un anunţ simplu, însoţit de o poză "Bine ai venit pe lume fetiţă". Cei doi au ţinut secret faptul că aşteaptă un copil, fanii tenisului mondial fiind luaţi prin surprindere.

Fostul campion la US Open se află în prezent acasă după ce săptămâna trecută a participat la Astana Open, unde a ajuns până în semifinale înainte de a fi nevoit să se retragă la jumătatea meciului cu Novak Djokovic.

Recent, şi Rafael Nadal a devenit tătă, soţia acestuia, Maria Francisca Perello, dând naştere unui băieţel, care va purta numele Rafael Nadal Perello.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici