Meira: Cred că vom trece fără probleme de preliminariile LC

Fotbalistul portughez Fernando Meira consideră că echipa Galatasaray va trece fără probleme de turul trei preliminar al Ligii Campionilor, fază în care va întâlni Steaua, dar va trebui să se pregătească foarte serios, informează cotidianul Sabah.

8 afișări
Imaginea articolului Meira: Cred că vom trece fără probleme de preliminariile LC

Meira: Cred că vom trece fără probleme de preliminariile LC (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Şansele par egale. Nici un meci care încă nu s-a jucat nu poate fi considerat câştigat. Va trebui să ne pregătim foarte serios şi să ne prezentăm astfel în faţa Stelei. Eu cred că vom trece fără probleme de preliminarii", a spus Meira.

Noua achiziţie a clubului Galatasaray, portarul Morgan de Sanctis, crede, în schimb, că Steaua este una dintre cele mai dificile adversare cu care ar fi putut nimeri în preliminarii echipa din Istanbul. "Steaua este una dintre cele mai dificile şi complicate adversare din cele 16 cu care am fi putut pica. Nu cred că va fi o dublă manşă uşoară pentru noi", a afirmat De Sanctis.

Fanii echipei Galatasaray sunt optimişti în privinţa meciurilor cu Steaua. Din cele 64.682 de persoane care au răspuns la întrebarea: "Ce vom face în dubla manşă cu Steaua Bucureşti?' pe site-ul webaslan.com, 57.104 (88,3 la sută) au răspuns "Vom elimina Steaua" şi doar 11,7 la sută (7.578 de persoane) au optat pentru varianta "Vom fi eliminaţi".

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA. Steaua va juca primul meci în deplasare, la 12/13 august, urmând ca returul să aibă la 26/27 august. În cazul în care va trece de turul trei preliminar, Steaua va evolua în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici