Membrii LPF resping cererea DNA de a-l da în judecată pe Dragomir

Membrii Ligii Profesioniste de Fotbal, întruniţi, miercuri, în cadrul Adunării Generale, au respins cererea DNA de a se constitui parte civilă în litigiul pentru presupusul prejudiciu adus de preşedintele LPF prin cumpărarea la suprapreţ a terenului pe care a fost construit sediul LPF.

1 afișare
Imaginea articolului Membrii LPF resping cererea DNA de a-l da în judecată pe Dragomir

Membrii LPF resping cererea DNA de a-l da în judecată pe Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată după Adunarea Generală a ligii, că îl va acţiona în instanţă pe fostul preşedinte al clubului Progresul, Constantin Iacov, pentru denunţ calomnios. "Adunarea Generală a LPF a discutat pe marginea cererii DNA ca Adunarea Generală a LPF să se constituie parte civilă pentru prejudiciul adus prin cumpărarea terenului şi construirea acestui edificiu. Foarte important, AG a LPF, întrunită azi, nu s-a constituit parte civilă la cererea DNA, votul fiind luat în unanimitate. Cei mai mulţi conducători m-au felicitat că am cumpărat acest pământ, bineînţeles cu mandatul lor, şi am făcut acest sediu al Ligii. După ce se termină ancheta îl vom da în judecată pe Constantin Iacov pentru denunţ calomnios, atât din partea LPF, cât şi din partea mea personal, pentru că eu, pentru cumpărarea acestui pământ am avut aprobarea AG şi mandat din partea acesteia. De asemenea, azi au fost chemaţi şi cei care erau conducători în 2001 şi în prezenţa notarului au dat declaraţii pe propria răspundere", a spus Dragomir.

La Adunarea Generală a LPF au fost prezenţi fostul oficial al FC Steaua, Corneliu Cacovean şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu.

Printre cei prezenţi la şedinţa de la sediul LPF s-a mai numărat Cristian Borcea (Dinamo), George Copos (Rapid), Ghoerghe Bosânceanu (Farul), Marius Stan (Oţelul Galaţi), Iuliu Mureşan (CFR Cluj), Ovidiu Stângă (Universitatea Craiova), Mihai Stoica (Unirea Urziceni).

Dumitru Dragomir a fost pus sub învinuire de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după ce fostul preşedinte al FC Naţional, Constantin Iacov, l-a acuzat de luare de mită. Dragomir s-a prezentat, la 3 decembrie, la DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă punerea sub învinuire, sub acuzaţiile de luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici