Memoriile jucătorilor Găman, Bărboianu, Iliev şi Gargorov, analizate săptămâna viitoare

Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF a amânat pentru săptămâna viitoare judecarea cazurilor fotbaliştilor Universităţii Craiova Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Valentin Iliev şi Emil Gargorov, care au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.

13 afișări
Imaginea articolului Memoriile jucătorilor Găman, Bărboianu, Iliev şi Gargorov, analizate săptămâna viitoare

Memoriile jucătorilor Găman, Bărboianu, Iliev şi Gargorov, analizate săptămâna viitoare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Pe de altă parte, finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a declarat că mijlocaşul Dorel Stoica se va alătura lotului în cantonamentul din Antalya, el fiind învoit pentru a-şi susţine examenele la facultate.

Jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit din cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că cei doi jucători au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

Mititelu este în conflict cu Piţurcă, pe care l-a dat afară de la echipă, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă. După ce au părăsit cantonamentul, cei doi fotbalişti au depus actele respective la LPF, solicitând să devină jucători liberi de contract.

Fotbaliştii bulgari Valentin Iliev şi Emil Gargorov şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi, în urma restanţelor financiare pe care clubul le are faţă de ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici