Mercedes extinde parteneriatul cu Petronas

Echipa de Formula 1 Mercedes a declarat miercuri că îşi va reînnoi parteneriatul tehnic şi de titulatură cu compania petrolieră malaeziană Petronas începând cu 2026.

141 afișări
Imaginea articolului Mercedes extinde parteneriatul cu Petronas

Mercedes a câştigat titlul la constructori de opt ori de când s-a asociat cu Petronas în 2010, deşi piloţii Lewis Hamilton şi George Russell nu au câştigat încă nicio cursă în acest sezon.

„Astăzi facem ceva puţin neobişnuit - anunţăm un parteneriat care va începe peste patru ani", a declarat Toto Wolff, CEO şi director al echipei.

„Acest lucru transmite un mesaj important: echipa noastră şi Petronas nu mai sunt doar parteneri, ci suntem o familie şi vom fi o singură echipă pentru încă mulţi ani de acum încolo.

„Din 2026, combustibilul sustenabil avansat va fi în centrul performanţelor F1 - iar acest lucru ne oferă o oportunitate fantastică de a ne demonstra expertiza în acest domeniu, atât prin intermediul unităţii de propulsie, cât şi prin Petronas Fluid Technology Solutions."

Wolff, Hamilton şi Russell se află la Kuala Lumpur înaintea Marelui Premiu din Singapore, care va avea loc în acest weekend pe circuitul stradal Marina Bay.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici