Mercedes îi oferă lui Hamilton un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 45 de milioane de euro

Lewis Hamilton mai are contract cu Mercedes până în 2021 şi pentru a nu-l pierde, oficialii echipei de F1 sunt dispuşi să îi ofere o nouă înţelegere, cu un salariu consistent. Dacă va accepta propunerea, britanicul va semna unul dintre cele mai mari contracte din istoria „Marelui Circ”.

192 afișări
Imaginea articolului Mercedes îi oferă lui Hamilton un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 45 de milioane de euro

Mercedes îi oferă lui Hamilton un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 45 de milioane de euro

Mercedes plusează cu 45 de milioane de euro/ sezon, pentru o înţelegere pe 2 ani, anunţă infobae.com. Decizia a fost luată după interesul arătat de cei de la Ferrari, prin Mattia Binotto, care iau în calcul propunerea unei oferte pentru Hamilton.

”Lewis este, cu siguranţă, un pilot remarcabil. Nu putem fi decât fericiţi ştiind că este disponibil din 2021. Vom discuta sezonul viitor.” , a spus şeful lui Ferrari, Mattia Binotto.

Hamilton a precizat, însă, că vrea să continue la Mercedes: ”Nu mă văd mergând în altă parte. Iubesc să fiu la Mercedes, să fiu parte la istoria acestui brand.” .

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici