Mesaj al suporterilor către Hagi: Pleacă şi dă o palmă conducerii, noi te vom adora în continuare...

Site-ul suporterilor echipei Galatasaray, webaslan.com, i-a cerut, sâmbătă, tehnicianului Gheorghe Hagi să părăsească gruparea turcă, precizând că românul este o victimă a conducerii clubului şi că fanii îl vor adora în continuare.

78 afișări
Imaginea articolului Mesaj al suporterilor către Hagi: Pleacă şi dă o palmă conducerii, noi te vom adora în continuare...

Mesaj al suporterilor către Hagi: Pleacă şi dă o palmă conducerii, noi te vom adora în continuare... (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mare Hagi! Pentru noi eşti o mare iubire! Aerul, sufletul, mândria noastră... Tu eşti posterul aflat în locul cel mai important din camera noastră, Hagi... (...) Dragostea noastră pentru tine, admiraţia noastră nu se vor sfârşi nici cu o mie de despărţiri cu capul plecat, dar cu una! Dar noi îl vrem pe Hagi, cel care purta echipamentul galben-roşu şi poate pe el îl iubim... (...) Mare Hagi, eşti o victimă a insistenţelor de a rezista ale unei conduceri destrămate, care are dificultăţi în a se menţine! Şi tu eşti un rezultat al politicii de 'consumare a legendelor', eşti o victimă! Dar nu merge! Orice ai face nu merge, nu ne iese această treabă... Noi nu vrem şi nu rezistăm să te vedem cum stai singur pe bancă, cum te consumi în tăcere. Nu ne mai întrista pe noi, cei care avem posterul tău în cameră, şi pleacă... Pleacă şi dă şi tu o palmă conducerii! Noi te vom iubi în continuare, te vom adora în continuare...", se arată în mesajul de pe webaslan.com.

"Nu a renunţat!", a titrat cotidianul Fanatik, în timp ce Fotomac a notat că la Galatasaray va avea loc un "cutremur". "Conducerea nu va aştepta finalul sezonului pentru a renunţa la Hagi. Şi scaunul lui Polat se clatină", menţionează Fotomac.

"Hagi va pleca aşa cum a venit" este titlul unui articol din Akşam, în care se precizează că tehnicianul şi-a început al doilea mandat la Galatasaray cu un derbi cu Fenerbahce şi şi-a pierdut toată susţinerea tot la un meci cu Fenerbahce. "Situaţia lui Hagi ar putea fi discutată într-o şedinţă extraordinară a Consiliului de Conducere al clubului", adaugă sursa citată.

Akşam mai scrie despre faza golului echipei Galatasaray, din minutul 14 al derbiului de vineri, la care cel mai mult s-a bucurat Hagi. Tehnicianul s-a bucurat împreună cu jucătorul Arda Turan, dar în timp ce cei doi îşi manifestau satisfacţia, jucătorul l-a lovit din greşeală pe tehnician cu crampoanele în genunchi, ceea ce a fost vizibil dureros pentru Hagi.

"Mingea este la conducere în ceea ce priveşte demisia", a titrat Sabah, iar Milliyet a notat: "Adio lui Hagi". "Conducerea galben-roşie va renunţa la Hagi şi până la finalul sezonului echipa va fi pregătită de Tugay Kerimoglu. (...) Gheorghe Hagi va pleca pentru două zile în România, în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Faptul că Hagi va pleca în ţara sa şi va da liber echipei a provocat semne de întrebare", menţionează jurnalul turc.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Echipa Galatasaray a deschis scorul, în minutul 14, prin Kazim. Fenerbahce a înscris prin Semih '75 şi Alex '87.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici