Mesaj special al echipei CFR Cluj în memoria lui Patrick Ekeng

CFR Cluj a pregătit echipamente personalizate special pentru a cincea finală pe care formaţia ardeleană o va disputa, în istoria sa, iar în semn de omagiu pentru fostul dinamovist, clujenii vor avea imprimat mesajul “Rest in peace Patrick Ekeng”, pe mâneca dreaptă a tricoului.

741 afișări
Imaginea articolului Mesaj special al echipei CFR Cluj în memoria lui Patrick Ekeng

Mesaj special al echipei CFR Cluj în memoria lui Patrick Ekeng (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Clujenii vor evolua în această seară în alb, iar pe pieptul jucătorilor va fi inscripţionată data şi locul de disputare a finalei.

“Suntem şi noi foarte trişti, din cauza acestei tragedii. Dinamo îşi va dori să câştige şi mai mult, pentru Ekeng. Sunt şi mai fresh ca noi, pentru că au avut 10 zile de pauză, din cauza acestei tragedii. Noi avem doar 3 zile, dar acesta poate să fie şi un plus pentru noi. Cine va face mai puţine greşeli va câştiga meciul”, a spus antrenorul Toni Conceicao.

CFR Cluj a pierdut o singură finală de cupă din cele 4 jucate până acum. Cel mai vechi jucător al CFR-ului, Mario Camora, a fost în teren, la finala pierdută cu Petrolul, în 2013, dar vrea să o câştige pe cea din seara aceasta.

“Nu avem nevoie de o motivare. Când ajungi într-o finală, toţi jucătorii sunt motivaţi. E o plăcere pentru mine să joc o finală. Vreau să câştig şi suntem pregătiţi să câştigăm cupa. În istorie va rămâne cine câştigă, nu cine pierde, iar noi vrem să rămână în istoria clubului acest trofeu, în acest moment, care e unul mai greu decât în ultimii 3-4 ani. Suporterii care au stat lângă noi în acest moment au nevoie şi ei să se bucure”, a spus fundaşul stânga al CFR-ului.

Ultima finală câştigată de CFR a fost cea cu FC Vaslui, din 2010. Atunci, clujenii s-au impus la penalty-uri, iar fostul dinamovist, Traian Marc, e pregătit şi el pentru un astfel de moment.

“Suntem pregătiţi pentru orice. Se poate ajunge şi la penalty-uri. Am exersat, de foarte multe ori, aceste lucruri. Este o partidă între două echipe care sunt în formă, în acest moment. Cu siguranţă, nu va fi o partidă închisă”, preconizează Marc.

4 finale de Cupă a jucat CFR în 2008, 2009, 2010 şi 2013.




 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici