Mesajul în limba turcă transmis de Ciprian Marica pentru suporterii echipei Konyaspor

Fotbalistul Ciprian Marica a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în limba turcă adresat suporterilor echipei Konyaspor, în care a precizat că trebuie să fie operat la piciorul drept şi din această cauză va fi indisponibil şase până la opt săptămâni.

75 afișări
Imaginea articolului Mesajul în limba turcă transmis de Ciprian Marica pentru suporterii echipei Konyaspor

Mesajul în limba turcă transmis de Ciprian Marica pentru suporterii echipei Konyaspor (Imagine: Facebook)

"Dragi suporteri ai echipei Konyaspor. Vă primesc în fiecare zi mesajele şi vreau să vă ofer informaţii în legătură cu starea mea de sănătate: ştiu că vreţi să mult timp să mă vedeţi pe terem şi nu am cuvinte să spun cât de trist sunt pentru că nu pot să intru pe teren şi să mă lupt până la ultima picătură de sudoare. Am probele şi acum din cauza accidentării pe care am suferit-o în urmă cu 3-4 săptămâni, nu m-au ajutat injecţiile cu cortizon şi tratamentul cu acid hialuronic. Din păcate este necesară o operaţie la menisc la piciorul drept, ceea ce înseamnă că voi rămâne departe de voi 6-8 săptămâni", a precizat Marica.

Ciprian Marica le-a promis fanilor că va reveni în formă şi prin golurile pe care le va marca va ajuta echipa să ajungă "acolo unde merită să fie".

Marica este legitimat la Konyaspor din vara acestui an.

După cinci etape, Konyaspor ocupă locul 10 în clasamentul campionatului turc, cu 5 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici