Mesajul postat de Simona Halep pe Twitter, la câteva ore după accederea în sferturile turneului de la Miami | FOTO

Simona Halep a fost foarte fericită după victoria cu Venus Williams şi a ţinut să împărtăşească alături cu fanii trăirile. La câteva ore de la terminarea meciului, românca a postat un mesaj pe contul personal de Twitter.

6568 afișări
Imaginea articolului Mesajul postat de Simona Halep pe Twitter, la câteva ore după accederea în sferturile turneului de la Miami | FOTO

Mesajul postat de Simona Halep pe Twitter, după accederea în sferturile turneului de la Miami

”Voi fi fericită toată noaptea. Sunt foarte bucuroasă să mă întorc în sferturi, la turneul de la Miami Open”, a scris Halep site-ul de socializare.

Simona Halep e sfertfinalistă la Miami pentru a patra oară în carieră. Fostul lider mondial nu a avut ce discuta cu Venus Williams, a câştigat clar, scor 6-3, 6-3 în 73 de minute, a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa americancei, iar acum aşteaptă meciul cu chinezoaica Qiang Wang.

Adversara Simonei se află în cea mai bună perioadă a carierei şi indiferent de rezultatul final, de săptămâna viitoare îşi va îmbunătăţi clasamentul WTA, urmând să ocupe cel puţin locul 15 mondial. Ea se află pentru a doua oară într-un sfert de finală într-un turneu din categoria Premier Mandatory.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici