Mesajul Simonei Halep, după victoria de la TAS. Sportiva arde de nerăbdare să revină în circuit

Simona Halep a comunicat ce simte după ce a obţinut dreptul de a juca din nou tenis.

540 afișări
Imaginea articolului Mesajul Simonei Halep, după victoria de la TAS. Sportiva arde de nerăbdare să revină în circuit

Lângă o fotografie în care apare sărutând trofeul câştigat la Roland Garros, Simona Halep, 34 de ani, a tranmis un mesaj pe contul său de Instagram.

​„Ziua de astăzi marchează un moment esenţial, când tribunalul a pronunţat verdictul, afirmând poziţia mea şi aducând claritate acestui capitol:

(1) Într-o hotărâre unanimă, tribunalul m-a înlăturat de orice abatere privind acuzaţiile de dopaj de sânge.

(2) De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancţiune redusă de nouă luni.

(3) În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 de franci elveţieni.

În mijlocul acestei călătorii provocatoare, credinţa mea neclintită în integritatea adevărului şi în principiile dreptăţii a fost farul meu. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii descurajante şi o opoziţie formidabilă, spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convingerea mea neclintită că sunt un sportiv curat.

Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deşi amânată, este extrem de îmbucurătoare.

Îmi exprim sincera recunoştinţă echipei mele juridice, a cărei credinţă fermă şi dăruire excepţională au fost esenţiale în călătoria prin aceste vremuri tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli şi câţiva concurenţi lăudabili au fost pilonii mei de putere, oferind sprijin şi solidaritate neclintite.

Sprijinul copleşitor din partea atâtor români mi-a întărit hotărârea, permiţându-mi să susţin această cauză până la o concluzie dreaptă şi onorabilă.

Aştept cu nerăbdare, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină şi să mă alătur turneului cu o vigoare reînnoită şi un spirit revigorat.

Cu dragoste şi recunoştinţă, Simona”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici