Messi a executat 57 de penaltiuri la FC Barcelona, marcând de 44 de ori

Atacantul Lionel Messi a executat 57 de lovituri de la 11 metri în tricoul echipei FC Barcelona, marcând de 44 de ori, se arată într-o statistică prezentată de BBC, după ce argentinianul a ratat un penalti în finalul meciului de marţi, cu Manchester City, din Liga Campionilor.

208 afișări
Imaginea articolului Messi a executat 57 de penaltiuri la FC Barcelona, marcând de 44 de ori

Lionel Messi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Dintre cele 13 penaltiuri ratate, nouă au fost parate de portarul advers, de două ori mingea a lovit bara şi de alte două ori balonul nu a nimerit spaţiul porţii.

La penaltiul executat marţi, portarul Joe Hart a respins mingea şutată de Messi, care a reluat apoi balonul cu capul, trimiţându-l pe lângă poartă.

Antrenorul Luis Enrique nu este însă supărat pe jucătorul său pentru acaestă ratare. "Jucătorii care execută lovituri de la 11 metri mai ratează, dar noi avem toată încrederea în Messi. Am făcut un joc complet şi trebuie să fim mulţumiţi cu asta. A fost o bună evoluţie a echipei noastre, am fost mult mai buni decât adversarii", a declarat Luis Enrique.

Formaţia FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Manchester City, într-un meci contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru FC Barcelona a marcat Suarez '16 şi '30, iar pentru City a înscris Aguero '69.

Din minutul 74, Manchester City a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Clichy a fost eliminat.

În minutul 90+4, Lionel Messi a ratat un penalti acordat după un fault al lui Zabaleta asupra jucătorului argentinian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici