Messi a înscris golurile 300 şi 301 pentru FC Barcelona în partida cu Granada, scor 2-1

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a înscris, sâmbătă, de două ori pentru FC Barcelona în meciul cu echipa lui Gabriel Torje, Granada, scor 2-1, atingând astfel cifra de 301 goluri marcate pentru echipa catalană, informează presa spaniolă.

330 afișări
Imaginea articolului Messi a înscris golurile 300 şi 301 pentru FC Barcelona în partida cu Granada, scor 2-1

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Messi a înscris în minutele 50 şi 73. Pentru Granada a marcat Ighalo, în minutul 26.

La Granada, Torje a evoluat până în minutul 77.

Lionel Messi a reuşit să înscrie de 301 ori în 366 de meciuri jucate cu FC Barcelona. În 2012, tot la o partidă cu Granada şi tot după două reuşite, Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria FC Barcelona (233).

În etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei se mai dispută, sâmbătă, meciul Osasuna - Real Zaragoza, iar partidele Real Sociedad - Levante, Valencia - Real Mallorca, Real Valladolid - Atletico Madrid, Espanol Barcelona - Betis Sevilla şi Real Madrid - Rayo Vallecano vor avea loc duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici