Messi a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol în Barcelona-Valladolid, scor 5-1

Barcelona - Valladolid a fost al doilea meci din etapa a 11-a din La Liga. Marţi seară, 29 octombrie, campioana Spaniei s-a impus pe teren propriu în faţa grupării Valladolid cu 5-1.

118 afișări
Imaginea articolului Messi a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol în Barcelona-Valladolid, scor 5-1

Messi a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol în Barcelona-Valladolid, scor 5-1

Lionel Messi a fost eroul partidei, reuşind două goluri şi două pase de gol. Scorul a fost deschis în minutul doi de Clement Lenglet. După 13 minute distanţă, Kiko Olivas a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj de pe Camp Nou, iar începând cu minutul 29 Barcelona nu s-a mai oprit. Messi i-a pasat lui Arturo Vidal, care a dus scorul la 2-1. În minutele 34 şi 75 argentinianul a marcat, iar la două minute distanţă Messi i-a oferit o pasă prietenului şi colegului său Luis Suarez, care a stabilit rezultatul final, 5-1.

Messi a ajuns la al patrulea meci consecutiv în care înscrie şi l-a depăşit pe rivalul rău, Cristiano Ronaldo, la numărul de goluri înscrise pentru o echipă de club. Argentinianul a adunat 608 goluri în 695 de partide, în timp ce portughezul, care are 813 meciuri jucate, a marcat 606.

Barcelona ocupă primul loc în clasamentul din La Liga cu 22 de puncte în 10 meciuri. Pe locurile doi şi trei se află Granada şi Atletico Madrid, cu 20 de puncte. Real Madrid, cu un meci în minus, este pe poziţia a şasea cu 18 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici