Rivaldo, legeda catalanilor, spune că Messi e aproape de semnarea unui nou contract cu Barcelona

Fostul fotbalist brazilian Rivaldo, în vârstă de 48 de ani, care a evoluat la Barca între 1997 şi 2002, susţine că starul argentinian Lionel Messi e pe cale să semneze un nou contract cu gruparea catalană, după discuţii purtate cu noul preşedinte Joan Laporta, susţine publicaţia The Mirror.

237 afișări
Imaginea articolului Rivaldo, legeda catalanilor, spune că Messi e aproape de semnarea unui nou contract cu Barcelona

Viitorul pe Camp Nou al superstarului argentinian Lionel Messi a fost incert în vara anului trecut, când acesta ar fi cerut de la club acordul de se transfera. Messi a fost la un pas să părăsească Barcelona în sezonul trecut, dar în cele din urmă a renunţat şi a acceptat îşi ducă la bun sfârşit contractul, care se încheie în vara acestui an.

Clubul nu şi-a respectat cuvântul de a-l lăsa să plece gratuit, susţine argentinianul. Acesta acuză clubul că a pretins că singurul mod în care ar putea întrerupe contractul ar fi fost ca cei interesaţi de serviciile sale să plătească o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Messi a spus atunci că nu îşi doreşte un proces cu clubul, potenţialul său transfer la Manchester City căzând.

Cu toate acestea, el este în continuare dorit de echipe mari precum Paris Saint-Germain şi Manchester City, dar şi de mai multe cluburi americane - inclusiv Inter Miami - despre care se spune că şi-ar fi exprimat intenţia de a-l transfera.

Joan Laporta, noul şef al clubului catalan, a ţinut la ceremonia de inaugurare a mandatului său un discurs motivaţional, în faţa lui Messi şi a colegilor săi, prin care a încercat indirect să îl convingă pe argentinian să rămână pe Camp Nou.

Conform celor de la The Mirror, brazilianul Rivaldo ar fi declarat că Barcelona îşi îmbunătăţeşte substanţial jocul în ultimele câteva săptămâni, valorificând forma superbă a lui Messi datorită veniri lui Laporta la conducerea clubului.

„Messi arată mult mai conectat şi mai fericit de la sosirea lui Laporta, un preşedinte pe care îl cunoaşte bine. Din acest motiv, încep să cred din ce în ce mai mult că Messi ar putea ajunge la un acord cu noul consiliu şi să semneze un nou contract pentru a rămâne la club alţi câţiva ani” a mai spus fostul căpitan al catalanilor, adăugând că lui Messi i-a crescut mult încrederea în club odată cu alegerea noului preşedinte, unul cu care are o legătură bună, sporind astfel şansele ca el să ia în considerare să rămână în continuare la Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici