Messi contra Ronaldo - Inter Miami va înfrunta Al-Nassr în Arabia Saudită

Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, va juca două meciuri în Arabia Saudită la începutul anului viitor, inclusiv unul împotriva rivalului de o viaţă al argentinianului, Cristiano Ronaldo, şi a clubului său Al-Nassr, a anunţat luni echipa din Major League Soccer.

177 afișări
Imaginea articolului Messi contra Ronaldo - Inter Miami va înfrunta Al-Nassr în Arabia Saudită

Riyadh Season Cup, o competiţie cu trei echipe, face parte din primul turneu internaţional al americanilor, care va include şi opriri în El Salvador şi Hong Kong.

Miami va înfrunta pe Al-Hilal la Kingdom Arena din Riyadh pe 29 ianuarie, înainte de a se confrunta cu Al-Nassr în acelaşi loc pe 1 februarie.

"Aceasta este o altă oportunitate majoră de a crea relaţii de durată cu fanii pasionaţi", a declarat Xavier Asensi, directorul executiv al Inter Miami, într-un comunicat de presă.

"Suntem încântaţi să ne conectăm cu noi suporteri din Arabia Saudită şi, de asemenea, sperăm că oamenii din întreaga lume vor fi conectaţi pentru a vedea o pereche de meciuri de vis ca acestea".

Messi şi Ronaldo, care s-au înfruntat de peste 30 de ori în carierele lor, au câştigat împreună 13 premii Ballon d'Or, argentinianul conducând această cursă cu opt la cinci.

Messi a primit o ofertă pentru a juca în liga saudită după ce a părăsit Paris St Germain, dar a ales să semneze cu Miami, unde a condus echipa la un trofeu în Cupa Ligii şi a făcut ca preţul biletelor la meciurile echipei din MLS să crească considerabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici