Messi, de neoprit în SUA. Argentinianul a înscris încă două goluri pentru Inter Miami

  • Lionel Messi a ajuns la cinci goluri în trei apariţii pentru Inter Miami.
  • Argentinianul a marcat de două ori în victoria cu 3-1 în faţa lui Orlando City, miercuri, în şaisprezecimile Cupei Ligii.
1216 afișări
Imaginea articolului Messi, de neoprit în SUA. Argentinianul a înscris încă două goluri pentru Inter Miami

Sursa: AP / Mediafax Foto

Lionel Messi (36 de ani) a marcat în al treilea său meci consecutiv pentru Inter Miami, în victoria cu 3-1 în faţa lui Orlando City, miercuri, echipa sa din Major League Soccer s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Ligii.

Meciul a fost amânat 95 de minute din cauza furtunilor.

Messi, care a câştigat Balonul de Aur de şapte ori, a marcat după şapte minute de joc, apoi a înscris al doilea gol în minutul 72. Legenda Barcelonei are cinci goluri în trei meciuri de la debutul în MLS, pe 21 iulie.

Fostul coechipier al lui Messi la Barcelona, Jordi Alba, şi-a făcut debutul la Inter Miami, când a intrat în minutul 64.

Miami va înfrunta în următoarea rundă pe FC Dallas, care a învins formaţia mexicană Mazatlan cu 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici