Messi doboară un alt record al lui Ronaldo în Liga Campionilor

  • Superstarul lui Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a avut o prestaţie excelentă împotriva lui Maccabi Haifa, marţi, marcând două goluri în stilulul său caracteristic.
  • PSG a zdrobit Maccabi Haifa cu 7-2, iar Messi a oferit şi două pase decisive, stabilind noi recorduri în Liga Campionilor.
669 afișări
Imaginea articolului Messi doboară un alt record al lui Ronaldo în Liga Campionilor

FOTO Twitter

Messi a deschis scorul dând tonul dezlănţuirii lui ce Paris Saint-Germain în victoria categorică împotriva lui Maccabi Haifa în Liga Campionilor.

Cel de-al doilea gol al său - o lovitură de maestru din afara careului - a fost cel care ţine prima pagină a ziarelor.

Acest gol face ca argentinianul să devină cel mai bun marcator din afara careului, în Liga Campionilor, cu 23 de reuşite, mai mult decât orice alt jucător în competiţie, de la debutul său în 2004/05.

Conform statisticilor furnizate de Opta, Messi a marcat din afara careului cu un gol mai mult decât Cristiano Ronaldo, rivalul său de o viaţă de la Manchester United.

Messi a doborât încă un record al lui Ronaldo în Liga Campionilor în prima întâlnire a lui PSG din faza grupelor cu Maccabi, devenind primul jucător care a marcat împotriva a 39 de echipe diferite în competiţie.

Opta a dezvăluit, de asemenea, că Messi, la 35 de ani şi 123 de zile la ora jocului, este cel mai în vârstă jucător care a marcat de două ori şi a oferit şi două pase de gol într-un meci din Liga Campionilor.

De asemenea, el este în prezent singurul jucător care a marcat peste 10 goluri şi a dat peste 10 pase de gol în toate competiţiile dintre jucătorii din primele cinci ligi europene în acest sezon.

Argentinianul a revenit la cea mai bună formă, pe care va dori să o păstreze pentru PSG în ultimele meciuri interne înainte de Cupa Mondială de luna viitoare, unde va fi din nou liderul echipei naţionale a Argentinei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
psg,
ronaldo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici