Messi, după vestea morţii lui Maradona: ”Diego este etern”

  • „Diego este etern,” a reacţionat starul argentinian al Barcelonei, Messi, după moartea lui Maradona.
  • Maradona l-a antrenat pe Messi la naţionala Argentinei, în perioada 2008-2010.
352 afișări
Imaginea articolului Messi, după vestea morţii lui Maradona: ”Diego este etern”
„Diego este etern,” a scris starul argentinian al Barcelonei, Lionel Messi, după moartea compatriotului său şi legenda fotbalului Diego Maradona.
 
Messi a postat pe Instagram două fotografii în care apare alături de Maradona. 
 
O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Ne părăseşte, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez în mine toate momentele frumoase pe care le-am trăit alături de el şi aş dori să profit de această ocazie pentru a transmite condoleanţele familiei şi tuturor prietenilor săi. RIP,” a reacţionat Messi. 
 
Şi Andrea Pirlo, fost internaţional italian şi actual antrenor al lui Juventus, i-a adus un omagiu lui ”El Pibe de Oro.”
Andrei Şevcenko, fost atacant al AC Milan şi actual antrenor al Ucrainei a reacţionat după vestea morţii lui Maradona.
 
"Mi-ai dat mereu emoţii şi zâmbete. Nimic nu va putea şterge tot ce ai făcut pentru toţi iubitorii de fotbal. Legendă. odihneşte-te în pace.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici