Messi: Mă înţeleg foarte bine cu Neymar şi Luis Suarez, încercăm să ne bucurăm de fiecare meci

Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat, marţi seară, după victoria echipei FC Barcelona, scor 6-1, cu AS Roma, în Liga Campionilor, că se înţelege foarte bine cu Neymar şi Luis Suarez, subliniind că la fiecare meci încearcă să se distreze, informează Sport.

417 afișări
Imaginea articolului Messi: Mă înţeleg foarte bine cu Neymar şi Luis Suarez, încercăm să ne bucurăm de fiecare meci

Messi: Mă înţeleg foarte bine cu Neymar şi Luis Suarez, încercăm să ne bucurăm de fiecare meci (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă ăsta este secretul, dar ne înţelegem foarte bine. Încercăm să ne bucurăm de fiecare meci, să facem totul bine. Ştim că avem o responsabilitate, ne place să câştigăm şi să jucăm bine, dar încercăm şi să ne distrăm şi asta este cel mai important. Armonia care există între noi nu datează de astăzi, ci de mai mult timp şi este foarte bine", a afirmat Messi.

Messi a jucat tot meciul cu AS Roma şi a marcat de două ori, el revenind după o perioadă de accidentare de două luni.

Echipa spaniolă FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (3-0), formaţia italiană AS Roma, într-un meci din etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi şi-a asigurat primul loc în clasament.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Suarez '15, '44, Messi '18, '60, Pique '56 şi Adriano '77, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Dzeko, în minutul 90+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici