Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială şi are prelungirea contractului pe masă

Lionel Messi s-a prezentat la Paris Saint-Germain, punând capăt pauzei prelungite luată după ce a câştigat Cupa Mondială cu Argentina. Miercuri dimineaţă, PSG a confirmat prin intermediul reţelelor de socializare că Messi s-a întors oficial în capitala Franţei.

582 afișări
Imaginea articolului Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială şi are prelungirea contractului pe masă

Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială şi are prelungirea contractului pe masă

Acesta s-a prezentat din nou la clubul său, după ce i s-a acordat un concediu după încheierea campaniei sale de la Cupa Mondială 2022 din decembrie, unde Argentina a câştigat turneul învingând Franţa la penalty-uri în finală.

Se sugerează că succesul lui Messi pe scena internaţională i-a pecetluit statutul de cel mai bun jucător din toate timpurile, iar jucătorul de 35 de ani a fost prezentat ca principalul candidat pentru Balonul de Aur 2023.

Revenirea lui Messi la Paris este una importantă, nu în ultimul rând datorită faptului că PSG a revenit deja în acţiune şi a părut fragilă în meciurile de după Cupa Mondială, dar şi pentru că Messi va purta discuţii cu privire la viitorul său, după ce anterior a dat de înţeles că îşi va prelungi contractul cu clubul.

Messi urmează să se întâlnească cu oficialii PSG pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a se angaja într-un nou contract care îl va face să rămână pe Parc des Princes şi după finalul sezonului.

În timp ce selecţionata Argentinei face deja presiuni asupra lui Messi pentru a-l determina să rămână în activitate pentru Cupa Mondială 2026, următoarea sa prioritate va fi revină în formă cu Les Parisiens. Echipa lui Christophe Galtier a obţinut o victorie în meciul retur cu Strasbourg, dar a fost învinsă cu 3-1 de Lens, în ziua de Anul Nou, şi se bazează pe faptul că Messi să ofere un impuls atunci când va reveni pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici