Messi şi-a anunţat revenirea la naţionala Argentinei: Iubesc prea mult această ţară

Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, a anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că va reveni asupra deciziei de a se retrage de la echipa naţională a Argentinei.

1171 afișări
Imaginea articolului Messi şi-a anunţat revenirea la naţionala Argentinei: Iubesc prea mult această ţară

Messi şi-a anunţat revenirea la naţionala Argentinei: Iubesc prea mult această ţară

„Fotbalul din Argentina are multe probleme şi nu vreau să creez încă una. Mereu am avut intenţii bune, aşa că nu vreau să fac rău. Fotbalul din Argentina trebuie să renască, iar eu nu vreau să stau pe margine şi să critic, ci să am o contribuţie directă”, a afirmat Lionel Messi, într-un comunicat de presă dat publicităţii vineri.

Lionel Messi şi-a anunţat retragerea de la naţionala Argentinei după înfrângerea suferită la loviturile de departajare, scor 2-4, în faţa reprezentativei din Chile, în finala de la Copa America 2016.

„După acea finală mi-au trecut multe lucruri prin cap şi m-am gândit serios la retragere, dar iubesc prea mult această ţară, precum şi tricoul naţionalei. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care şi-au dorit să continui să joc pentru Argentina şi sper să îi fac fericiţi cât mai repede”, a mai declarat Messi.

Lionel Messi a debutat la naţionala Argentinei în august 2005, într-un meci amical jucat cu Ungaria. De atunci, a adunat 113 selecţii şi a reuşit 55 de goluri la prima reprezentativă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici