Messi şi Cristiano Ronaldo vor merge la finala Copei Libertadores, jucată pe Santiago Bernabeu

Pentru prima dată după 10 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au mai fost personajele principale la decernarea trofeului Balonul de Aur.

218 afișări
Imaginea articolului Messi şi Cristiano Ronaldo vor merge la finala Copei Libertadores, jucată pe Santiago Bernabeu

Messi şi Cristiano Ronaldo vor merge la finala Copei Libertadores, jucată pe Santiago Bernabeu

Cei doi nu au fost prezenţi la Paris, dar se vor întâlni la Madrid. Duminică, 9 decembrie, vor fi pe stadionul Santiago Bernabeu la returul din finala Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors.

Vineri, 7 decembrie, Cristiano Ronaldo va juca primul derby din campionatul Italiei. Juventus o va întâlni pe Inter Milano de la ora 21:30 pe teren propriu, în timp ce, sâmbătă, Messi şi Barcelona vor avea derby-ul oraşului, Espanyol, pe stadionul Cornellà-El Prat, de la ora 21:45.

Potrivit gazzetta.it, cele două vedete se vor relaxa duminică pe Santiago Bernabeu. Publicaţia AS a notat că Messi a cerut două bilete pentru finala Copei Libertadores Federaţiei Spaniole de Fotbal, în timp ce Cristino Ronaldo a mers direct la fosta sa echipă, Real Madrid, pentru a avea şi el tichete la marele meci. Spectacolul va fi atât pe stadion, cât şi în tribune.

Partida de duminică dintre River Plate şi Boca Juniors va fi de la ora 21:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici