Messi şi Inter Miami, calificaţi în finala Cupei Ligii

Lionel Messi a marcat al nouălea său gol în şase meciuri pentru Inter Miami, care a învins categoric Philadelphia Union cu 4-1 şi s-a calificat marţi în finala Cupei Ligii Americii Centrale şi de Nord.

750 afișări
Imaginea articolului Messi şi Inter Miami, calificaţi în finala Cupei Ligii

Philadelphia, care a ajuns în finala Cupei MLS anul trecut, urma să fie cel mai dificil test pentru Miami de când l-a transferat pe atacantul argentinian luna trecută.

Miami au avut un start rapid, Josef Martinez marcând după trei minute de joc, în urma unei pase de la Serhiy Kryvtsov.

Messi, lăsat nesupravegheat, a primit o pasă la mijlocul terenului de la Martinez, a driblat şi apoi a majorat scorul la 2-0, cu un un şut de la distanţă, în minutul 20, surprinzându-l pe portarul lui Union, Andre Blake.

Jordi Alba a demoralizat şi mai mult gazdele cu un gol chiar înainte de pauză, pentru un avantaj de 3-0, iar fanii localnici au huiduit echipa gazdă, la intrarea la vestiare.

Philadelphia s-a apropiat prin reuşita lui Alejandro Bedoya, în minutul 73, dar David Ruiz a închis tabela în minutul 84 pentru un categoric 4-1 pentru Miami, care a marcat 21 de goluri în ultimele şase meciuri.

Miami se va confrunta în finala Cupei Ligii de sâmbătă cu Nashville SC, care a învins în cealaltă semifinală pe mexicanii de CF Monterrey, cu 2-0. Pentru Inter Miami va fi prima prezenţă în finală din istoria clubului.

Această victorie aduce, de asemenea, dreptul pentru Miami de a juca anul viitor în Liga Campionilor CONCACAF, pentru prima dată în istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici