Messi şi Suarez au marcat în meciul pierdut de Inter Miami cu Al-Hilal la Riyadh Cup

  • Messi şi Suarez au marcat primele goluri ale lui Inter Miami în 2024, în partida pierdută luni la Riyad Cup cu 4-3, în compania lui Al-Hilal.
  • Tânărul David Ruiz a impresionat pentru Herons.
  • Urmează joi confruntarea istorică dintre Messi şi Ronaldo.
845 afișări
Imaginea articolului Messi şi Suarez au marcat în meciul pierdut de Inter Miami cu Al-Hilal la Riyadh Cup

Messi şi Suarez au marcat în meciul pierdut de Inter Miami cu Al-Hilal la Riyadh Cup

Al-Hilal a fost echipa care a dominat prima repriză, marcând trei goluri în cele 45 de minute, inclusiv două în succesiune rapidă.

Veteranul din Premier League Aleksandar Mitrovic a marcat primul gol, aducând formaţia din Arabia Saudită în avantaj după doar 10 minute de joc. Trei minute mai târziu, Abdullah Al-Hamdan a majorat avantajul saudiţilor.

Luis Suarez a readus-o pe Inter Miami în joc, marcând primul său gol în tricoul lui Inter Miami în minutul 34, dar un gol în minutul 44 al lui Michael de la Al-Hilal a trimis-o pe Inter Miami la vestiare cu un handicap de două goluri.

A doua repriză, Inter Miami a echilibrat partida. Primul gol al reprizei a fost reuşit de la punctul cu var de către Messi, care a marcat primul său gol din presezon în minutul 54.

Apoi, doar un minut mai târziu, David Ruiz a marcat un gol spectaculos, pentru a egala scorul la trei.

Al-Hilal s-a impus pe final cu un gol al extremei braziliene Malcom, în minutul 88, consfinţind victoria echipei din Arabia Saudită, câştigătoare cu 4-3.

Messi şi Suarez au fost amândoi pe lista marcatorilor, lucru pe care l-am văzut de multe ori în timpul domniei celor doi în La Liga. În 258 de meciuri disputate împreună, cei doi au înscris un total de 406 goluri.

Vedeta serii a fost şi David Ruiz, care a marcat un gol şi a obţinut penalty-ul care a dus la finalizarea lui Messi, având un impact important asupra jocului.

Inter Miami va rămâne în Arabia Saudită pentru încă un meci, a doua confruntare fiind cea mai aşteptată dintre cele două. Lionel Messi şi compania vor înfrunta joi Al-Nassr-ul lui Cristiano Ronaldo, deşi statutul starului portughez e incert din cauza unei accidentări recente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici