Mesut Ozil este noul jucător al echipei Real Madrid

Clubul Real Madrid a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că s-a înţeles cu gruparea Werder Bremen pentru transferul internaţionalului german Mesut Ozil, revelaţia Cupei Mondiale din Africa de Sud.

357 afișări
Imaginea articolului Mesut Ozil este noul jucător al echipei Real Madrid

Mesut Ozil este noul jucător al echipei Real Madrid (Imagine: (Mediafax Foto/AFP)

"Real Madrid CF şi SV Werder Bremen au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Mesut Ozil", se arată pe site-ul clubului madrilen.

Informaţia este confirmată şi de gruparea Werder Bremen, la care Ozil a evoluat în ultimii doi ani.

"Respectăm dorinţa lui Mesut, care era să mai facă un pas în carieră", a declarat directorul sportiv al clubului german, Klaus Allofs.

Cele două grupări nu au precizat durata şi valoarea contractului.

Format la Schalke 04, mijlocaşul de origine turcă a fost transferat la Werder Bremen în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 4,5 milioane de euro.

Potrivit presei germane, Werder Bremen a fixat la 20 de milioane de euro preţul lui Ozil, care era dorit şi de Manchester United şi FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici