Mesut Ozil sare în ajutorul copiilor bolnavi. Ce plănuieşte să facă fotbalistul cu toţi banii primiţi la nunta sa

Mesut Ozil (30 de ani), fotbalistul lui Arsenal, se căsătoreşte vineri cu actriţa Amine Gulse (26 de ani), iar cei doi au decis să facă un gest caritabil cu ocazia acestui eveniment important din viaţa lor.

245 afișări
Imaginea articolului Mesut Ozil sare în ajutorul copiilor bolnavi. Ce plănuieşte să facă fotbalistul cu toţi banii primiţi la nunta sa

Mesut Ozil sare în ajutorul copiilor bolnavi. Ce plănuieşte să facă fotbalistul cu toţi banii primiţi la nunta sa

Într-o postare făcută pe contul său de Twitter, Ozil a anunţat că îi roagă pe cei care vor veni la nunta sa să renunţe la darurile tradiţionale şi să doneze pentru o cauză nobilă. Astfel, 1000 de copii vor beneficia de operaţii şi tratamente gratuite graţie gestului celor doi.

"Multă lume, fanii, apropiaţii, prietenii, m-au întrebat despre dorinţele mele pentru nunta care va avea loc mâine (n. red. - vineri). În calitate de fotbalist profesionist, mă aflu într-o poziţia norocoasă şi privilegiată. Îi invit pe toţi cei care doresc şi au posibilitatea să susţină acest proiect de suflet. Eu şi Amine vom acoperi costurile operaţiilor a 1000 de copii care au nevoie de acest lucru. M-aş bucura dacă mai multe astfel de tratamente ar putea fi realizate în toată lumea", a scris Ozil, pe Twitter.

Alături de organizaţia BigShoe, Mesut Ozil a ajutat mai mulţi copii nevoiaşi de-a lungul anilor. El a susţinut financiar operaţiile copiilor din Brazilia (2014), Africa (2016) şi Rusia (2018), iar acum îşi propune să extindă această iniţiativă caritabilă.

Campion Mondial cu Germania în 2014, Ozil evoluează din 2013 la Arsenal. În acest sezon, el a evoluat în 35 de partide pentru londonezi, reuşind şase goluri şi trei pase decisive. Schalke 04, Werder Bremen şi Real Madrid sunt celelalte echipe din cariera mijlocaşului ofensiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici