Metal preţios scos din apă: două medalii de aur pentru România la Cupa Mondială de canoe sprint din Ungaria

România a obţinut sâmbătă încă două medalii de aur la Cupa Mondială de canoe sprint din Ungaria, la probele de canoe simplu 1000 m şi în cursa de C2 1000 m.

137 afișări
Imaginea articolului Metal preţios scos din apă: două medalii de aur pentru România la Cupa Mondială de canoe sprint din Ungaria

Metal preţios scos din apă: două medalii de aur pentru România la Cupa Mondială de canoe sprint din Ungaria

Medaliile au fost obţinute de Cătălin Chirilă, care a dominat cursa pe distanţa olimpică la canoe simplu 1000 m, şi de Ilie Sprîncean-Oleg Nuţă, care au câştigat cursa de C2 1000 m, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Cătălin Chirilă a fost cronometrat cu timpul de 3:55.10 terminând cursa înaintea germanului Scheibner (3;57.06) şi polonezului Glazunow (3:58.58).

Medalia de sâmbătă este a doua de aur obţinută de campionul mondial şi european la Szeged, după ce vineri Cătălin Chirilă a câştigat aurul la C1 500 m.

Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă au terminat cursa după 3:48.11 minute. Ei au fost urmaţi pe podium de echipajele Poloniei (Nowacki-Witkowski) şi Moldovei (Tarnovschi-Chihaia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aur,
canoe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici