CM 2022  Mexic şi Polonia - a doua remiză albă la Cupa Mondială de fotbal. Lewandowski a ratat un penalty

Lewandowski a ratat un penalty în confruntarea Poloniei cu Mexic, în grupa C, la Campionatul Mondial din Qatar, irosind o şansă importantă de a lua trei puncte şi a trece la egalitate în clasament cu marea surpriză de până acum a competiţiei, Arabia Saudită. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

155 afișări
Imaginea articolului Mexic şi Polonia - a doua remiză albă la Cupa Mondială de fotbal. Lewandowski a ratat un penalty

Hepta

După ce Argentina lui Messi a fost învinsă surprinzător de Arabia Saudită, confruntarea dintre Mexic şi Polonia promitea să fie mai echilibrată, sudamericanii fiind totuşi cotaţi ca uşor favoriţi la casele de pariuri.

Meciul s-a jucat în mare parte pe contre, cu un plus de partea mexicanilor, care au şi ratat primele mari ocazii, prin Vega şi Gallardo, ambii cu şuturi puţin pe lângă poartă.

Repriza secundă a debutat cu un acordarea unui penalty pentru polonezi, după o pătrundere în forţă a lui Lewandowski, care a fost blocat neregulamentar în faţa porţii.

După consultarea VAR-ului, centralul australian a confirmat lovitura de pedeapsă, executată bine de Lewandowski, dar anticipată de veteranul Ochoa, care a scos de la rădăcina bării.

Cu excepţia unei lovituri de cap a lui Martin, respinsă de portarul polonez Szczesny, meciul nu a mai avut ocazii clare de gol, în ciuda faptului că ambele echipe s-au apropiat periculos de porţile adverse.

Arabia Saudită conduce grupa cu 3 puncte, după prima rundă, urmată de Mexic şi Polonia, cu un punct ţi de Argentina, pe ultimul loc.

Meciurile din turul doi al grupei vor avea loc sâmbătă, între Polonia şi Arabia Saudită, precum şi între Argentina şi Mexic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici