Michael Jordan, inclus în Panteonul Gloriei

Fostul jucător din NBA, Michael Jordan, a fost inclus, luni, în Panteonul Gloriei baschetului, împreună cu alţi doi componenţii ai Dream Team-ului SUA participant la Jocurile Olimpice de la Barcelona, David Robinson şi John Stockton.

18 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan, inclus în Panteonul Gloriei

Michael Jordan, inclus în Panteonul Gloriei (Imagine: Mediafax Foto)

Michael Jordan, David Robinson şi John Stockton au primit cel puţin 18 din cele 24 de voturi necesare în timpul scrutinului Comitetului de onoare al Panteonului Gloriei de luni, din Detroit (Michigan), pentru a intra în "Hall of Fame-ul" baschetului.

Antrenorul echipei Utah Jazz, Jerry Sloan şi Vivian Stringer, antrenoare de legendă a unor echipe universitare de baschet, au primit de asemenea această distincţie.

Jordan, care este dublu campion olimpic cu naţionala SUA, în 1984 (la Los Angeles) şi în 1992 (la Barcelona), deţine mai multe recorduri în NBA cum ar fi cel al mediei de puncte marcate în cariera, 30,1 puncte. Câştigătorul a şase titluri de campion NBA cu echipa Chicago Bulls a fost desemnat de cinci ori cel mai bun jucător al sezonului (MVP) şi a fost selecţionat de 14 ori în All Star Game.

David Robinson a fost cel mai bun jucător NBA în 1995 şi a cucerit două titluri de campion cu San Antonio Spurs (1999, 2003). În timp ce John Stockton este cel mai bun pasator din istoria ligii şi a evoluat pentru formaţia Utah Jazz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici