Michael O'Neill, selecţioner Irlanda de Nord: Eliminarea de la Euro este nedreaptă. Am fost mai buni

Michael O'Neill, selecţionerul naţionalei Irlandei de Nord, a declarat că este dezamăgit după înfrângerea cu Ţara Galilor, scor 0-1, din optimile de finală ale Campionatului European din Franţa şi crede că naţionala sa a fost echipa mai bună în disputa de la Paris.

3 afișări

Irlanda de Nord a fost învinsă de Ţara Galilor în optimile de finală de la Campionatul European. Autogolul lui Gareth McAuley a privat naţionala Irlandei de Nord să ajungă în sferturi, la prima participare la un turneu final de Campionat European.

"Este foarte dezamăgitor să fim eliminaţi în acest mod. Am fost echipa mai bună şi suntem foarte trişti. Gareth McAuley este un jucător magnific în viziunea mea, nu doar în acest turneu, ci de când am preluat naţionala Irlandei de Nord şi este păcat că s-a întâmplat acest lucru." a declarat selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill.

Căpitanul Steven Davis a fost de acord cu antrenorul său şi a declarat că toţi coechipierii îl sprijină pe McAuley, jucătorul care a marcat în proprie poartă în meciul cu Ţara Galilor. Mai mult, Davis crede că Irlanda de Nord trebuie să ajungă între primele opt echipe la acest Campionat European.

"Gareth McAuley nu merita să păţească aşa ceva. Suntem devastaţi pentru că părăsim competiţia, dar a fost o experienţă frumoasă. Acest Euro înseamnă foarte mult pentru mine, am dat totul pe teren şi nu avem niciun regret." a spus căpitanul Steven Davis, citat de BBC.

Irlanda de Nord s-a calificat pentru prima dată în istorie la un turneu continental, echipa lui Michael O'Neill câştigând grupa de calificare din care a făcut parte şi naţionala României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici