Michael Schumacher a primit amendă pentru depăşirea limitei de viteză

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a contestat o amendă de 140 de euro, primită pentru depăşirea limitei de viteză pe un drum din Germania, a anunţat Bild am Sonntag, citat de motorsport.com.

36 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher a primit amendă pentru depăşirea limitei de viteză

Michael Schumacher a primit amendă pentru depăşirea limitei de viteză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia pretinde că pilotul de la Mercedes GP se afla la volanul unei maşini sport Wiesmann închiriate şi a fost înregistrat rulând cu 20 de kilometri pe oră mai mult decât limita de viteză de 100 de kilometri pe oră. Însă Schumacher a negat că persoana care apare în fotografia captată de radar ar fi el.

Cazul a ajuns la instanţa din Traunstein, dar nici Schumacher şi nici avocatul său nu s-au prezentat la audieri. Din acest motiv, costurile de judecată au fost adăugate amenzii.

"Susţinem în continuare că nu Michael conducea acea maşină", a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului, Sabine Kehm.

În schimb, Schumacher nu a mai putut să conteste amenda de 1.000 de euro primită de la FIA pentru că a depăşit, vineri, cu 4,1 kilometri pe oră viteza maximă admisă pe linia standurilor (60 de kilometri pe oră), la Hockenheim, unde a avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei.

Michael Schumacher s-a clasat pe locul 9 în Grand Prix-ul desfăşurat duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici