Michael Schumacher va ajuta Ferrari la standuri la Grand Prix-ul Australiei

Germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, îi va consilia pe inginerii echipei Ferrari la standuri, duminică, la Marele Premiu al Australiei, a anunţat, marţi, managerul Willi Weber, în publicaţia germană Bild.

12 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher va ajuta Ferrari la standuri la Grand Prix-ul Australiei

Michael Schumacher va ajuta Ferrari la standuri la Grand Prix-ul Australiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu era atât de important să-l aibă la standuri în ultimele două sezoane, însă cu noile schimbări ale regulamentului, Michael îi poate ajuta pe ingineri să înţeleagă mai bine maşina", a declarat Weber pentru Bild.

"Aceasta va fi misiunea sa, va fi crucial să comunice cu inginerii. Ei vor evalua datele, iar experienţa lui Michael va fi foarte importantă", a adăugat Weber.

Schumacher, în vârstă de 40 de ani, va fi la standuri în ziua cursei pentru prima oară de la retragerea din 2006. Germanul va merge în Australia, iar apoi la Kuala Lumpur pentru Marele Premiu al Malaysiei, care va avea loc la 5 aprilie, unde va încerca, de asemenea, să-i ajute pe piloţii Ferrari, Felipe Massa şi Kimi Raikkonen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici