Michael Schumacher va suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul pilot de Formula 1 se află în stare vegetativă din 2013

  • Potrivit presei italiene, pilotul german va fi supus unei noi operaţii
  • Intervenţia va fi efectuată de renumitul profesor francez Philippe Menasché
  • Michael Schumacher a suferit un accident de ski în 2013 care l-a lăsat în stare vegetativă
7199 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher va suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul pilot de Formula 1 se află în stare vegetativă din 2013

Sursa foto: profimedia

Michael Schumacher ar putea suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul pilot de Formula 1 a suferit un accident de ski în decembrie 2013 care l-a lăsat într-o stare vegetativă.

Ultima operaţie a efectuat-o la Paris în septembrie anul trecut la Spitalul European Georges-Pompidou. Atunci a fost supus unui tratament experimental bazat pe infuzie de celule stem.

Profesorul Philippe Menasché este un pionier în terapie celulară şi a fost desemnat să-l trateze pe multiplul campion mondial.

Nu se cunosc detalii în privinţa locului şi datei când va avea loc intervenţia destinată regenerării sistemului nervos central.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici