Michael Schumacher: Vreau să redevin campion mondial

Pilotul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, a declarat pentru presa germană că are ca obiectiv la noua sa echipă, Mercedes, câştigarea pentru a opta oară a titlului.

15 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher: Vreau să redevin campion mondial

Michael Schumacher: Vreau să redevin campion mondial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cadrul proiectului pe termen lung de la Mercedes, am stabilit un obiectiv clar: vreau să redevin campion mondial. Poate nu voi reuşi asta din primul sezon, dar dacă avem în vedere faptul că am contract pe trei ani, este un obiectiv realist", a spus Schumacher, citat de cotidianul Bild.

Pilotul german, care a împlinit 41 de ani la 3 ianuarie, a afirmat că nu se simte depăşit de vârstă. "Se pare că am reuşit să nu fiu afectat de trecerea anilor, am gene bune. Mă antrenez mai puţin decât înainte, dar sunt mai eficient", a adăugat Schumacher.

El efectuează în această perioadă teste pe circuitul de la Jerez, cu un monopost de GP2.

Michael Schumacher s-a retras din activitate în 2006, dar a decis la sfârşitul anului trecut să revină în Marele Circ, semnând un contract pe trei ani cu Mercedes, pentru un salariu anual de 7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici