Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, marţi, că alegerea laureatului Balonului de Aur în acest an este cea mai grea din istoria trofeului, dar a precizat că principalul favorit este Franck Ribery, care "a câştigat tot cu Bayern Munchen", informează Gazzetta dello Sport.

190 afișări
Imaginea articolului Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului

Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Favoriţi sunt Messi, Ronaldo şi Ribery. Primii doi sunt jucători fantastici, dar Ribery a câştigat tot în acest an. Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului. În 2006, trofeul a fost câştigat de Fabio Cannavaro, care a fost liderul Italiei, campioana mondială. În 2010 mi-aş fi dorit să câştige un spaniol, Iniesta sau Xavi, care erau campioni mondiali, dar a fost ales Messi", a spus Platini într-un interviu pentru As.

Votul pentru desemnarea Balonului de Aur, care trebuia să se încheie la 15 noiembrie, a fost prelungit până la 29 noiembrie. Cei trei finalişti vor fi anunţaţi la 9 decembrie, iar laureatul va fi prezentat în 13 ianuarie 2014, într-o ceremonie la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici