Michel Platini va vizita Ucraina şi Polonia în luna iulie

Preşedintele UEFA, Michel Platini, va vizita în luna iulie Ucraina şi Polonia, ţări care vor organiza Campionatul European din 2012, pentru a vedea care este stadiul pregătirilor, a anunţat forul european.

16 afișări
Imaginea articolului Michel Platini va vizita Ucraina şi Polonia în luna iulie

Michel Platini va vizita Ucraina şi Polonia în luna iulie (Imagine: Mediafax Foto)

Nici datele acestei călătorii, nici programul nu au fost încă precizate.

"Nu va fi o călătorie decisivă. Cu patru ani înaintea unui astfel de eveniment, nu se poate spune aşa ceva, dar ideea este aceea de a vedea la faţa locului dacă structurile instituţionale există pentru un asemenea proiect", a declarat William Gaillard, consilierul lui Michel Platini.

Gaillard a subliniat că UEFA nu are un plan B pentru Euro-2012. "La finalul vizitei, vom spune că mai trebuie făcute progrese, evident, dar aşa cum spune Michel Platini, nu avem un plan B. În urmă cu două sau trei luni ne îngrijora faptul că exista riscul unei crize politice în zonă. Vom vedea dacă lucrurile s-au mişcat şi dacă putem începe să lucrăm pe baze pozitive", a subliniat consilierul lui Platini.

La a proape un an de la decizia UEFA de a încredinţa Poloniei şi Ucrainei organizarea Euro-2012, presiunile cresc asupra celor două ţări pentru a accelera pregătirile în vederea evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici