Mihaela Buzărnescu, după eliminarea din Turneul de la Doha: Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv

Mihaela Buzărnescu a părăsit turneul de la Doha încă din primul tur, după ce a pierdut contra Jelenei Ostapenko, 1-6, 6-4, 2-6. Ambele jucătoare au venit în Qatar după meciurile din Fed Cup.

511 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, după eliminarea din Turneul de la Doha: Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv

Mihaela Buzărnescu, după eliminarea din Turneul de la Doha: Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv

Românca a explicat momentele tensionate de la on court coaching, cu antrenoarea sa, Justyna Jegiolka, şi a dezvăluit că a fost deranjată în timpul jocului.

La finalul partidei, Buzărnescu a oferit un interviu în care a vorbit despre cauzele eşecului, dar şi despre discuţiile pe care le-a avut cu antrenoarea sa, Justyna Jegiolka.

"Şi ea a venit de la Fed Cup. Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv, dar nu am reuşit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea şi de asta am avut şi multe greşeli la serviciu.

TITLURILE ZILEI

Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înţelegem super bine. Mai spun şi eu unele lucruri la nervi, dar ea ştie şi la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, ştie că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rău, nu avem nicio problema", a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru DigiSport.

Mihaela Buzărnescu a pierdut al 10-lea său meci la rând, la simplu. Românca n-a mai câştigat în circuitul WTA din august, de la Montreal, 6-2, 7-5 cu chinezoaica Qiang Wang, în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici