Mihaela Cambei, trei medalii de aur şi două recorduri continentale la europeanul de haltere

  • Delegaţia României a debutat sâmbătă cu trei medalii de aur şi două de argint la Campionatul European de Haltere de la Yerevan, din Armenia.
  • Medaliile de aur au fost câştigate de Mihaela Cambei, în limitele categorie 45 kg, iar cele de argint de Cosmina Pană, la 45 kg.
333 afișări
Imaginea articolului Mihaela Cambei, trei medalii de aur şi două recorduri continentale la europeanul de haltere

Sursa foto: Facebook/Crysal Criss

Mihaela Cambei a devenit triplă campioană europeană de seniori la Yerevan, după ce s-a impus la toate cele trei probe ale categoriei 49 Kg, unde a terminat cu totalul de 198 kg, 92 kg, la stilul smuls si 106 Kg, la stilul aruncat.

Mihaela Cambei a stabilit şi două noi recorduri europene, la stilul smuls şi la total cu 92, respectiv 198 kg.

În cadrul aceleaşi categorii, Monica Csengeri evoluat nesatisfăcător în competiţie, după ce a ratat toate cele 6 încercări (84 Kg la stilul smuls şi 97 la stilul aruncat).

Anterior, Cosmina Pană a terminat pe locul 2 la total, cu 153 Kg, şi la stilul smuls, cu 70 kg, clasându-se pe locul 4 la stilul aruncat, unde a reuşit să ridice 83 Kg.

Coechipiera sa Bianca Dumitrescu a obţinut o clasare pe locul 4, la stilul smuls, cu o performanţă de 67 kg şi două clasări pe locul 5, la aruncat şi la total cu 81 kg şi 148 kg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici