Mihai Alexandru Coman şi Maria Daciana Ciubotaru, eliminaţi din competiţia de juniori de la Melbourne

Juniorii Mihai Alexandru Coman şi Maria Daciana Ciubotaru, ultimii reprezentanţi ai României rămaşi în competiţia de fete şi de băieţi de la Australian Open, au fost eliminaţi marţi, în turul doi al turneului.

173 afișări
Imaginea articolului Mihai Alexandru Coman şi Maria Daciana Ciubotaru, eliminaţi din competiţia de juniori de la Melbourne

Mihai Alexandru Coman şi Maria Daciana Ciubotaru, eliminaţi din competiţia de juniori de la Melbourne

Mihai Alexandru Coman, considerat favorit numărul 5, a fost învins de polonezul Tomasz Berkieta cu 7-6 (4), 6-1.

Românul a jucat bine în primul set, când după ce a cedat un break, pe care l-a recuperat imediat, a avut şi o minge de set, nevalorificată. În tiebreak a condus cu 4-3, după care a pierdut 4 mingi la rând.

Setul secund a fost dominat de polonez, care a pierdut un singur game, în care a avut şi două mingi de meci. A închis partida după o oră şi 22 de minute, trecând în optimile de finală

Maria Daciana Ciubotaru a întâlnit-o pe japoneza Ena Koike în faţa căreia a cedat cu 6-2, 6-4, într-un meci încheiat într-o oră şi 18 minute.

După un prim set adjudecat uşor de japoneză, Ciubotaru a dat semne de revenire, conducând în setul secund cu 4-1 şi un break avans, însă de la acest scor a cedat patru game-uri la rând, fiind în cele din urmă eliminată din competiţie.

România o mai are la Melbourne doar pe Gabriela Ruse, care este joacă la dublu fete. Ele au meci azi, de la ora 09.15 în sferturile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici