Mihai Costea: Îmi doresc să debutez cu Universitatea în cupele europene

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Mihai Costea, a declarat, vineri, că şi-ar dori să debuteze pentru gruparea olteană într-o cupă europeană, acesta precizând că, pentru moment, nu este interesat de un transfer.

35 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea: Îmi doresc să debutez cu Universitatea în cupele europene

Mihai Costea: Îmi doresc să debutez cu Universitatea în cupele europene (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Ce să spun de Steaua, nu mai vreau să aud, Craiova este cea mai iubită echipă, altfel nu aţi veni atâţia reporteri să ne chestionaţi când suntem tocmai pe locul 14. Dacă noi aveam rezultate şi făceam performanţă, nu se mai discuta de alte echipe, cu atâţia fani care ar fi umplut stadionul meci de meci. Dar nu e timpul pierdut, noi suntem tineri şi putem face lucruri frumoase, o să vedeţi. Eu îmi doresc foarte mult să debutez în cupele europene cu Universitatea şi mai pot aştepta un an, pentru că în acest sezon avem obiectiv doar să ajungem pe linia de plutire", a spus Costea.

Mihai Costea a precizat că nu ştie dacă fratele său, Florin, se va transfera la o altă formaţie. "Nu ştiu dacă pleacă Florin, nu mă mai întrebaţi. Şi el, ca şi mine şi restul colegilor ne gândim doar la cum să scoatem Craiova de aici, restul sunt lucruri care ne interesează mult mai puţin. Nu ştim nici măcar unde o să jucăm, dar nu ne mai interesează, important este să o facem bine", a completat Mihai Costea.

Noul căpitan al grupării oltene, Andrei Prepeliţă, s-a arătat onorat de faptul că a primit banderola. "Este o mare responsabilitate, în acelaşi timp şi o onoare. Nu prea îţi mai permiţi să faci greşeli când eşti într-o asemenea poziţie. Suntem pe 14, dar tot echipă mare rămânem, bancurile cu olteni nu prea sunt reuşite nici într-o asemenea perioadă, tot noi suntem mai spirituali şi facem haz de necaz, alţii să lase ciocul mic", a adăugat Prepeliţă.

Andrei Prepeliţă consideră că mai e mult timp până la meciul cu Dinamo din prima etapă a returului, iar Universitatea poate pregăti cum trebuie acea partidă. "Mai avem timp destul, deocamdată trebuie să gândim cum să ne pregătim mai bine şi vom avea timp şi de Dinamo. Este o rivalitate aparte, doar oltenii şi «câinii» o pricep în amănunt, Craiova a suferit multe în timp din cauza lui Dinamo, a pierdut titluri, jucători, dar s-a revanşat cum a ştiut ea mai bine. O victorie precum cea din primăvară, când au fost 30.000 de oameni cu trei ore înainte de meci, nu se uită uşor", a subliniat Prepeliţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici