Mihai Marinescu, locul 17 în prima cursă din cadrul GP2 de la Abu Dhabi

Pilotul Mihai Marinescu a încheiat, sâmbătă, pe locul 17 prima cursă din cadrul GP2 Final de la Abu Dhabi, după ce a plecat de pe poziţia 25-a a grilei de start, românul trecând linia de sosire la un minut, 35 de secunde şi 344 de miimi de învingător.

120 afișări
Imaginea articolului Mihai Marinescu, locul 17 în prima cursă din cadrul GP2 de la Abu Dhabi

GP2: Mihai Marinescu, locul 17 în prima cursă de la Abu Dhabi (Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Cursa a fost câştigată de elveţianul Fabio Leimer de la Racing Engineering, care a plecat din pole-position.

Coechipierul lui Marinescu de la echipa Rapax, Dani Clos, al doilea pe grilă, a abandonat.

După ce a terminat sezonul 2011 pe locul cinci în Formula 2, Mihai Marinescu a fost invitat să concureze în GP2 Final de la Abu Dhabi la volanul unui monopost al echipei Rapax, cea care în 2010 a câştigat titlul atât la piloţi, prin Pastor Maldonado, cât şi la constructori. Marinescu îl are coechipier la Rapax pe spaniolul Dani Clos, în vârstă de 23 de ani, care are o bogată experienţă în GP2 Series.

Duminică, de la ora 11.30, este programată cursa de sprint de la Abu Dhabi, în care Marinescu va pleca de pe locul 17 al grilei de start.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici