Mihai Roman a marcat pentru Maccabi Petakh Tivkva în victoria, 2-0, cu Hapoel Ra'anana

Fotbalistul român Mihai Roman, în vârstă de 24 de ani, a înscris un gol pentru formaţia sa, Maccabi Petakh Tikva, în victoria obținută duminică pe teren propriu, 2-0, împotriva celor de la Hapoel Ra'anana, în etapa a 15-a din campionatul Israelului.

În afara lui Roman, care a marcat în minutul 72, Guy Melamed a mai punctat pentru Maccabi Petakh Tikva, în minutul 54.

Fostul atacant de la Pandurii Târgu Jiu a ajuns la 13-a partidă din acest sezon pentru formaţia israeliană, timp în care a marcat de șase ori şi a strâns un total de 1030 de minute. În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Kobi Refua a urcat pe locul trei în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce Hapoel Ra'anana rămâne pe locul șapte, cu 18 puncte.

Mihai Roman este împrumutat de olandezii de la NEC Nijmegen la Maccabi Petakh Tikva până în vara anului 2017. Formaţia israeliană are prima opţiune de achizionare definitivă a atacantului de 24 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici